15 januari 2012
12:00

Härryda IF

Referat: Kärra IBK - Härryda IF

Årets första match skulle spelas borta tabelljumbon Kärra IBK. Vi anlände till hallen med inställningen att det skulle bli en tuffare match än när vi senast slog dom med 8-1. Det var bara ett fåtal ansikten man kände igen på planen. Bland annat så hade dom en ny målvakt, vilken skulle visa sig vara en svår nöt att knäcka.

Spelet i första perioden var inte så bra. Kärra gick upp till 1-0 höll den ledningen perioden ut. Vi tog tag i taktpinnen direkt i andra perioden och påbörjade vår skottkavalkad mot Kärras mål, eller rättare sagt på deras målvakt som tog allt. Kvitteringen kom välförtjänt, men Kärra stack upp och gjorde ett överraskande mål til 2-1, trots våran press. I slutet av andra fick en Kärraspelare sitta 2+2 minuter i utvisningsbåset. Härryda tog nytta av det numerära överläget och slog in kvitteringen till 2-2. I början på tredje så var det en halv minut kvar av powerplayet och då vi passade på att att stänka in 2-3 och vi ledde för första gången i matchen. 2-4 kom strax därefter. Kärra fick lite kontakt efter 3-4 men sen rann det iväg till en komfortabel 3-6 seger på bortaplan.